Zpívající duo

04.05.2010 00:00

Vážení čtenáři, je nám ctí představit Vám slavné tibeťandy od Dolanského jezu tak, jak je ještě neznáte:

jako PĚVECKÉ DUO:

 

Haf : Čí byl nápad spojit své pěvecké nadání dohromady?

Quai-Li : Jako štěňátko jsem často poslouchala Martinku, jak hraje na klavír a na flétnu, víte, chtěla jsem to umět také, ale nikdo ještě nevynalezl žádný hudební nástroj pro psy. Zaplať pánbůh, že mi byl shůry dán můj nádherný sametový hlas. Zpívání mne strašně chytlo, ale víte, jak těžké je prosadit se dnes v showbyznysu. Prostě jsem neměla štěstí na správného manažera. Pak se narodila Aquička a já v ní objevila opravdový talent. Od malička na sobě pilně pracovala a byla opravdu moc šikovná. Tak mě napadlo spojit své síly a vytvořily jsme duo.

Haf : Jaký žánr zpíváte?

Aqua : Máma je rockerka. Já mám radši metal - pořádně to ze sebe vyřvat, jo, to je moje. Občas nám ještě přizvukuje naše vokalistka jorkšírka Miki - vyznávající punk (její kohout na hlavě mluví za vše). A když se všechno pěkně spojí, vznikne parádní mišmaš.

Haf : Kde vás mohou fanoušci vidět a hlavně slyšet?

Quai-Li : Zrovna teď plánujeme obrovské turné po celé naší zahradě. Startujeme v neděli u Tří smrčků, v pondělí nás čeká megakoncert v Krtkově vesničce, jako host vystoupí legendární Ewa Farna. V úterý máme plánované vystoupení v Bahňákově (nejoblíbenější město metalistky Aqui). Středa bude nabitá dvěma výstupy na náměstí v Dolanech a v místním zahradnictví. Výtěžek z turné bude věnován nadaci "Zpívej se mnou", která podporuje mladé nadějné zpěváky.

Aqua : Co ještě dodat, snad jen: S písničkou na rtech jde všechno líp..